Header vervolg 3
 

Wat ik doe

Wat ik doe

Heldere juridische teksten

Juridische en zakelijke teksten zijn vaak moeilijk om te lezen. Dat is niet nodig. Ook een juridische en zakelijke tekst kan in heldere taal worden geschreven.

Juridische teksten

Als ik een tekst twee keer moet lezen om goed tot me door te laten dringen wat er staat, denk ik: dat kan beter. Door mijn juridische achtergrond heb ik veel ervaring met juridische teksten. Ik kan een juridische boodschap zo opschrijven dat het wel snel duidelijk is wat er staat.

Van Nederlands naar Nederlands

Een bestaande juridische of zakelijk tekst kan ik ook redigeren. Ik vertaal de tekst van Nederlands naar Nederlands, of misschien moet ik het wel 'hertalen' noemen. Het resultaat is in ieder geval een juridische of zakelijke tekst die wél goed leesbaar is.

Contact

Yvonne Michielsen

Yvonne Michielsen

M 06 55125330
yvonne@meesterlijketaal.nl

M.
T.

Heldere juridische teksten

Gerelateerd

Het concurrentiebeding

Voor Kluwer heb ik in de serie 'Actueel recht voor P&O' een boek geschreven over het concurrentiebeding

Het concurrentiebeding

Capra Advocaten

Voor Capra Advocaten heb ik uiteenlopende communicatiewerkzaamheden verricht: schrijven en redigeren van teksten voor de nieuwsbrief, website, brochures en social media.

Capra Advocaten

Wat ik doe

Ik ben tekstschrijver. Ik schrijf teksten voor brochures, websites, nieuwsbrieven, advertenties of andere communicatievormen. Ook kan ik jouw teksten redigeren. Ik herschrijf ze tot prettig leesbare en goedlopende teksten.

Wat ik doe

Yvonne Michielsen

Tekstbureau Meesterlijke Taal, dat ben ik: Yvonne Michielsen. Ik kan je helpen jouw boodschap zo helder mogelijk over te brengen. Mijn schrijfstijl: toegankelijk, bondig en vriendelijk.

Yvonne Michielsen